Adviseur

Huidige activiteiten

In 2013 is Frits gestart als zelfstandig adviseur en accountant. De naam van de praktijk hangt samen met de SEPA-migraties die hij in 2013 heeft begeleid. Separaad betekent echter meer. Na het beëindigen van het partnerschap binnen de accountantsorganisatie van Grant Thornton is Frits nu weer operationeel actief in het werkveld: “Het is geweldig om zelf weer het werk uit te voeren en van daaruit met de opdrachtgever te overleggen. Natuurlijk betekent dat een beperking. Om op verantwoorde wijze te kunnen opereren moet je je eigen beperkingen kennen. Het MKB en non-profit organisaties bieden mij uitdagende opdrachten en voor opdrachtgevers levert dat vruchtbare resultaten op.”

Frits begeleidt graag ondernemingen in de start- en doorgroeifase. Hij kan daar zijn pragmatische benadering combineren met de grondregel dat zaken goed georganiseerd en vastgelegd moeten worden: “Het is beter om een goede structuur te kiezen en die met smaak toe te passen en waar mogelijk later aan te scherpen. Doe je dat niet van meet af aan, dan valt het niet mee om uit de maalstroom van de dagelijkse praktijk naar een hoger kwaliteitsniveau te komen.”

Passend in deze tijd gaat zijn voorkeur uit naar gedigitaliseerde en geautomatiseerde oplossingen. Altijd is daarbij de menselijke factor in veranderingsprocessen van doorslaggevende betekenis. Zijn ervaring als mediator en vaardigheden opgedaan bij trainingen komen dan goed van pas.

 

Comments are closed.