Frits Heijman

 

PapaOnafhankelijk adviseur, gericht op de verbetering van financiële en administratieve processen in organisaties.

Frits heeft een brede ervaring als adviseur en accountant van het MKB. Hij is opgeleid als registeraccountant en IT-auditor. Voorheen was hij als accountant-partner werkzaam bij Grant Thornton Accountants en Adviseurs. Vanaf 2013 is hij actief als zelfstandig accountant en adviseur. Separaat geeft hij Raad: Separaad.

Zijn persoonlijke belangstelling voor kunst en cultuur heeft hij zakelijk toegepast als accountant van theaters, festivals, podia en gezelschappen. Zelf stond hij met zijn saxofoon regelmatig op het podium en speelde jazz, soul en reggae. Nog steeds geniet hij in de zaal en aan de bestuurstafel van theater en festivals.

Frits heeft als projectleider van multidisciplinaire teams leiding gegeven aan projecten in veranderingsprocessen waarin nieuwe werkwijzen in organisaties met automatiseringsoplossingen gestalte kregen. Die ervaring komt goed van pas bij advies- en interimopdrachten.

Frits vervult op dit moment functies als controlerend accountant, toezichthouder en bedrijfsadviseur. Hij begeleidt (startende) ondernemingen en participaties. Frits is als arbiter aangesloten bij het Nederlands Arbitrage Instituut te Rotterdam en wordt ingeschakeld als deskundige bij de rechtspraak en in de Raad voor Geschillen (NBA). Jarenlang was hij gecertificeerd mediator en aangesloten bij het NMI.

Comments are closed.